Keymetrics

Google fyller 20 år

Nu är det dags för allas vår sökmotor (förutom dig som gillar Bing) att fira 20 år. Tänk att världen kunde bli så annorlunda på så kort tid.

Information är inte längre bara för de mest privilegierade. Nu kan en större del av jordens befolkning få tillgång till både det ena och andra, förutom medborgare i ’demokratiska’ länder som Nordkorea eller Kina.

För att fira Google har tidningen The Verge sammanställt resan från en idé till en av världens mest framgångsrika företag.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Facebook Retargeting: Använd riktade annonskampanjer för att öka försäljningen