Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Demoskop startar blogg om varumärke och kommunikation

Idag lanseras Demoskops blogg om varumärke och kommunikation. Blogginläggen kommer huvudsakligen skrivas av Demoskops varumärke- och kommunikationsteam.

”Tanken med bloggen är att skapa ett forum där vi delar med oss av aktuella ämnen inom varumärke och kommunikation och där folk i branschen kan samlas och diskutera. Det är så mycket som förändras inom framför allt digital kommunikation idag och det är både roligt och spännande att via bloggen kunna reflektera kring allt som händer,” säger Peter Bryngelson, Head of Brand and Communication Research på Demoskop.

Gästblogginlägg kommer att publiceras med jämna mellanrum. Inom den närmsta tiden kommer det gå att läsa inlägg av bland andra:

Peter Santesson, opinionschef på Demoskop och skribent
Ingela Jerat, digital marknadschef på NCC
Nils Andersson Wimby, byråchef på Isobar
Martin Düring, analyschef på AMF
Peter Mackhé, chef för mediefrågor på Sveriges Annonsörer

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

2 Kommentarer

Varför länkar ni inte eller beskriver var jag hittar? Tycker att det ofta är så här, att jag måste Googla efter en intressant artikel.

Svara
Mikael Karlsson

Tack för din feedback!
Ren miss från vår sida som nu är korrigerad.
Ibland är det så att vi själva inte har länkar i artiklar för att det finns inga.
Vi ska fokusera på att lägga in länkar, vi vill vara till hjälp för våra läsare, inte göra det svårare.

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>