Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Annie Lööf tog över Isabella Löwengrips konto på Instagram

Under söndagen tog Centerpartiledaren Annie Lööf över influencern Isabella Löwengrips Instagram-konto för att försöka övertala de sista väljarna inför valet med en livesändning.

Initiativet var Löwengrips som öppet visat sitt stöd för Centern och väninnan Lööf ”Det kändes viktigt i min position, med nästan en halv miljon följare på Instagram, att uppmana till att rösta”. Runt 2.000 personer tittade på den 15-20 min långa livesändningen där partiledaren svarade på följarnas frågor och manade dem att gå och rösta. ”Isabella har varit snäll nog att upplåta sitt konto åt mig för att berätta om vikten av att rösta och vilket Sverige vi ska ha framåt” sade Lööf till Löwengrips många följare.

Ingen ersättning krävdes trots att entreprenören Löwengrip normalt sätt tar en kvarts miljon för liknande exponering, enligt källor till Breakit. ”Som mamma, företagare och medmänniska väljer jag att rösta på Centern” skrev hon på sin blogg och stöttade sin vän helhjärtat med ytterligare gratisreklam.

Josefin Svedberg

Jag heter Josefin Svedberg och är frilansskribent och fotograf sedan 2010. Mitt fokus har varit inom marknadsföring och content creation för tidskrifter, hemsidor, resorts, nyhetstidningar och företag. Med min tekniska utbildning har jag hjälpt mina kunder att skapa attraktivt innehåll till deras olika kanaler både digitalt och analogt. Det är viktigt för mig att ha extensiv kunskap i området jag skriver om för att tillföra en extra dimension till mina texter och jag har utvecklat en finkänslighet för att förmedla kundens nyans. Mina kunder går att hitta på alla kontinenter förutom på Antarktis.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>