Keymetrics

25AH rekryterar Linnea Dicksen

Designbyrån 25AH fortsätter att växa och har nu rekryterat Linnea Dicksen till bolaget.

”Vi är nu väldigt glada att välkomna projektledaren Linnea Dicksen till vårt team. Linnea har stor erfarenhet av komplexa identitets- och förpackningsprojekt från byråer som Amore och Bold,” skriver 25AH.

Linnea Dicksen blir ny projektledare på designbyrån 25AH. Hon kommer senast från Bold där hon arbetat som kundansvarig projektledare och dessförinnan Amore varifrån hon har stor erfarenhet av att utveckla varumärken inom DVH. Linnea har tidigare jobbat som med allt från stora globala varumärken till små innovatörer.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Novus stärker sig inom affärsutveckling