Keymetrics

Warren Saunders är ny GM för GfK i norra Europa

Warren Saunders går från Sony Mobile Communications till undersökningsbolaget GfK och blir chef för norra Europa.

Det var Ivar Michaelsen som hade rollen tidigare som nu istället får rollen som vice för Market Insights på GfK.

Läs också: Undersökningsbolaget Ipsos i jätteaffär med GfK

Saunders börjar den 24e September.

”With Warren Saunders, GfK has won a senior leadership team member with longstanding management experience and a strong track record in our focus area and key markets. He has successfully driven corporate development in challenging market environments. I am sure that he will significantly contribute to strengthening the competitiveness of GfK in our Northern European markets and support our team in bringing our company back on a sustainable growth path,” kommenterar GfK.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Ola Sigvardsson
Ola blir Sveriges första Medieombudsman