Keymetrics

Såthe blir chefredaktör på Realtid

Johan Såthe (tidigare Resume) blir nu chefredaktör och ansvarig utgivare för Realtid.se.

– Jag ser fram mot att arbeta tillsammans med Realtids redaktion och ledning för att tillsammans utveckla sajtens journalistik och affär, säger Johan Såthe.

Såthe har arbetat som journalist och redaktör sedan början av 90-talet, bland annat på Expressen, Affärsvärlden och Resumé. Närmast kommer han från tjänsten som chefredaktör och ansvarig utgivare för mediebranschtidningen Resumé.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
GroupM förstärker owned media med fyra konsulter från Nordic Morning