Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Om du ska satsa på videomarknadsföring måste du spana in det här

Alla pratar om video och speciellt då videomarknadsföring, det där nya heta som når ut till alla, unga som gamla. Google har sett hur vi alla försöker vårt bästa med att skapa bra klipp, så därför har de lanserat en hjälpkanal.

Om du vill få tips om hur du bäst jobbar med onlinevideo är det alltid enklast att gå till jätten, som vill att du ska lyckas. För Youtube (som ju ägs av Google) är bra videoklipp hela grundidén med tjänsten så för dem att även lägga energi på att just du ska bli bättre på att producera video är ju som att de tagit fram en lösning åt sig själva, fast åt dig. Nu hoppas jag att du förstår mitt lite flummiga resonemang .

Nog ord om detta. Vad du nu ska göra är att du ska klicka här, för att komma till kanalen Creator Insider där Youtube tipsar om hur du bäst producerar och publicerar video.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>