Keymetrics

Kurrpa Hosk gör om Nyheter24

I höst fyller nyhetssajten Nyheter24.se 10 år, och lagom till det har sajten fått en ny design.

Den nya looken har tagits fram tillsammans med designbyrån Kurrpa Hosk.

”Det känns jätteroligt att Nyheter24 har fått en ny design. Nu kan vi erbjuda våra besökare en ännu skönare och snyggare upplevelse,” säger Henrik Eriksson, chefredaktör och ansvarig utgivare, Nyheter24.

”Vi har utgått från användardata i arbetet med att skapa ett nytt, mer intuitivt och vackert användargränssnitt åt Nyheter24, och vi är mycket glada för resultatet,” säger Fredrik Camén, client director på Kurppa Hosk.

Sajten har också anpassats för att ge en ännu bättre nativeupplevelse för annonsörer.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Maximera din ROI med Marketing Cloud