Keymetrics

Jesper Dahl ny nordisk vd för Viacom

Den första oktober tar Jesper Dahl över rollen som vd (General Manager) för den nordiska delen av Viacom International Media Networks (VIMN).

”Vi befinner oss i en väldigt spännade fas när det kommer till konsumtion av innehåll, med en extremt snabb tillväxt i just norden. Att leverera starkt innehåll och innovativa lösningar som möter efterfrågan från både konsumenter och partners är viktigare än någonsin och jag ser fram emot att fortsätta utveckla och stärka vårt erbjudande,” säger Jesper Dahl, ny VD för Viacom i Norden.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Försäljningschefen på Klarna blir ny Sverigechef