Keymetrics

IKEA vill locka fram dina känslor i sin nya kampanj

IKEA fortsätter med kampanjen – Där livet händer – och denna gång vill uppmärksamma föräldrar som sitter fastlimmade i mobilen att titta sig omkring.

IKEAS reklamfilmer är sådär härligt råa samtidigt som de lyckas förmedla sina budskap med den enkla sanningen. På ett mysigt sätt smyger de in sina produkter i bakgrunden. Vi på Dagensanalys.se ger IKEA tummen upp för inspirationen.

Reklamfilmen kommer att visas i TV, på nätet och på bio. Martin Werner på Bacon har regisserat, Åkestam Holst/NoA är reklambyrån och mediebyrån är Carat.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Baka lussebullar i slowmotion till lugnande röst