Keymetrics

Huawei rekryterar ny PR-ansvarig

Huawei stärker nu sin PR-avdelning genom att rekrytera Sofia Björnerfors som PR Manager. Sofia kommer närmast från IT-företaget Epson.

Huawei satsar nu stort på den svenska marknaden och en del av det är anställningen av Sofia Björnerfors som ny PR Manager. Sofia kommer närmast från Epson och rollen som svensk marknadschef med ansvar för PR och marknad.

– Det känns oerhört spännande att få vara en del av Huawei. Jag lockades av Huaweis ambition och entusiasm i kombination med de fantastiska produkterna. Jag ser enormt mycket fram emot att förmedla just detta på bästa möjliga sätt till den svenska marknaden, säger Sofia Björnerfors, ny PR Manager på Huawei Sverige.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Adam Blitzer är ny VD för Salesforce Marketing Cloud och CDP är nästa stora grej