Keymetrics

Facebook vill göra det lättare för närliggande företag

Facebook vill inte bara vara ett nyhetsflöde utan även göra det lättare för företag, som är nära dig, att få din business.

Så här skriver Facebook om uppdateringen:

”We’re redesigning Pages on mobile to make it even easier for people to interact with local businesses and find what they need most. For example, you can make a reservation at a restaurant; book an appointment at a salon; or see most recent photos, upcoming Events, and Offers. You can also now see Stories on Pages to get to know the people behind the business.”

Och så här ser det ut:

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Salesforce lanserar Quip Slides