Keymetrics

Bonnier Magazines & Brands ska bygga Sveriges största koncept- och contentbyrå

Bonnier Magazines & Brands ska bygga Sveriges största koncept- och contentbyrå. Emelie Grahn, tidigare konceptansvarig, och Malin Lundberg Aguilera, tidigare redaktionschef på mama, får ansvaret.

Tanken är att den nya koncept- och contentbyrån ska skapa koncept tillsammans med sina kunder, där Emelie Grahn och Malin Lundberg Aguilera agerar strategiska rådgivare och fungerar som en kreativ byrå för både det konceptuella och produktion.

”Målet är att bli Sveriges största koncept- och contentbyrå och denna drömduo är perfekt för uppdraget, att leda avdelningen och konceptaffären till nästa nivå, säger Björn Söderström, Chief Business Accelerator,” i en kommentar.

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Ställ dig i kö – Facebook ska anställa 10 000 talanger