Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Adam Kerj blir Chief Creative Officer för Accenture Interactive i Norden

Accenture Interactive rekryterar Adam Kerj som Chief Creative Officer för Norden.

I rollen som CCO kommer Adam främst arbeta med att utveckla Accenture Interactives kreativa erbjudande i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Rekryteringen är en del av den strategiska satsning som gjorts för att stärka Accenture Interactives närvaro i regionen.

”Vi förser våra kunder med nya perspektiv. Eftersom företagen vi jobbar med är mer konkurrenskraftiga och komplexa än någonsin, är det viktigt för oss att inkorporera kreativitet i alla aspekter av vårt arbete, för att driva utvecklingen mot en mer upplevelsebaserad marknadsföring. Vi är väldigt glada över att en så erfaren kreativ ledare som Adam, väljer att följa med på vår resa mot att bli den ledande experience byrån i Norden”, säger Anatoly Roytman, chef för Accenture Interactive EALA.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>