Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Nya tips: Tre saker att göra på kontoret under sommaren

Va? Sitter du kvar på kontoret fast det är över 30 grader där ute och alla andra ligger på stranden. Livet är helt klart orättvist ibland. Nåväl, här är tre saker du kan roa dig med när alla andra är borta och du sitter ensam kvar framför skärmen. Oroa dig inte för vi är här med nya tips varje vecka.

  1. Gå in på alla live webbkameror över Sverige för att se hur alla andra har det där ute i solen. Min favorit är stranden i Varberg som alltid ser sådär härlig ut. Spana in badarna eller familjer som cyklar förbi.
  2. Ta på dig din finaste hawaiiskjorta/blus, slå på havsbrus på mobilen och sola under kontorslampan. Om du inte kan vara där ute så kan du ju ändå låtsas.
  3. Testa igenom alla kulspetspennor och whiteboard-pennor i hela kontoret.  Släng de som inte funkar. Visst kan du skryta med din bedrift i ett alla-mail, men det kanske räcker med att du själv vet om din fantastiska insats.

Här kan du se våra tidigare tips på tre saker du kan göra på kontoret under sommaren.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>