Keymetrics

Tiptapp väljer Stripe som betallösning

För att lösa betalningar mellan privatpersoner har Tiptapp valt Stripe som partner och betalningsplattformen Stripe Connect.

”En stabil it-plattform är grundläggande för ett företag som Tiptapp”, säger David Höök. ”All vår kommunikation går ju via appen. Och vi behöver ett system som kan hantera mängder med småbetalningar mellan våra användare. Stripes system har inte gått ner en enda gång och den stabiliteten är en del av vår framgång. Den får kunderna att känna förtroende för oss.”

Enligt en rapport från IDC ökar företag som använder Stripe i genomsnitt sina intäkter med 6,7 procent och produktiviteten av sitt utvecklingsarbete med hela 59 procent. Samtidigt sänker de sina kostnader för att bygga och använda sina betalningsplattformar med 24 procent minskar antalet oplanerade driftavbrott med 81 procent.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Snapchat testar tv-reklam för att nå ut till en bredare målgrupp