Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Tiptapp väljer Stripe som betallösning

För att lösa betalningar mellan privatpersoner har Tiptapp valt Stripe som partner och betalningsplattformen Stripe Connect.

”En stabil it-plattform är grundläggande för ett företag som Tiptapp”, säger David Höök. ”All vår kommunikation går ju via appen. Och vi behöver ett system som kan hantera mängder med småbetalningar mellan våra användare. Stripes system har inte gått ner en enda gång och den stabiliteten är en del av vår framgång. Den får kunderna att känna förtroende för oss.”

Enligt en rapport från IDC ökar företag som använder Stripe i genomsnitt sina intäkter med 6,7 procent och produktiviteten av sitt utvecklingsarbete med hela 59 procent. Samtidigt sänker de sina kostnader för att bygga och använda sina betalningsplattformar med 24 procent minskar antalet oplanerade driftavbrott med 81 procent.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>