Keymetrics

Rippler rekryterar trio

Rippler Communications firar sommaren med tre starka nyrekryteringar. PR-byråns senaste tillskott är AD:n Hanna Gradin och projektledarna och mediestrategerna Respina Gholinia och Ebba Lagersten.

”Vår styrka har alltid varit ett genuint intresse för kundens affärer, en extremt hög servicenivå och en orädsla för nya lösningar. Det ställer krav på våra medarbetare, men lockar också de bästa. Vår nya trio stärker upp vårt befintliga team, vilket kommer ge oss och våra kunder möjlighet att utvecklas ytterligare”, säger Katrin Ludvigsson, grundare av Rippler Communications.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Tobii
Johan Wilsby lämnar Tobii