Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Dagensanalys.se står kvar stark mot jätten Bonnier

När nu Bonnier Business Media köper upp Dagens Media och slår ihop tidningen med Bonnier-ägda Resumé är det bara vi på Dagensanalys.se kvar som alternativ. Tillsammans kan vi bli starka och vi behöver din hjälp mot jätten.

När nu Resumé slås ihop med Dagens Media kastas medielandskapet om för dig som vill läsa relevanta nyheter om media och digital marknadsföring.

Läs också: Bonnier köper Dagens Media och slår ihop branschtidningen med Resumé

Med Bonnier som enda kvarvarande mediejätte står vi likt David mot Goliath när det handlar om att ge relevanta nyheter och vassa analyser av det digitala landskapet i Sverige och världen.

Vi behöver din hjälp!
Vill du bidra till ett diversifierat och konkurrensutsatt medielandskapet har du nu en stor chans att engagera dig i Dagensanalys.se. Vi ser gärna att du bidrar med dina insikter, kunskaper, nätverk och visioner.

Om du vill engagera dig i att behålla ett neutralt medielandskap ska du maila till redaktion@dagensanalys.se.

 

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>