Keymetrics

Kim Kardashian tjänar 4,5 miljoner per inlägg men lillasyster tjänar ännu mer

The Heart Truth® is a national awareness campaign for women about heart disease sponsored by the National Heart, Lung, and Blood Institute (NHLBI), part of the National Institutes of Health, U.S. Department of Health and Human Services (HHS). The Red Dress®, introduced by the NHLBI in 2002, is the national symbol for women and heart disease awareness. Visit www.hearttruth.gov for information on women and heart disease. Photographer: Tim Lundin ~ TDLphoto@gmail.com ~ http://TDLphoto.com

För ett sponsrat inlägg som Kim Kardashian gör på Instagram tjänar hon 4,5 miljoner kronor. Men lillasyster Kylie tjänar ännu mer.

Det var redan för tre år sedan som Kylie tjänade 4,5 miljoner kronor när hon publicerade ett inlägg för Diclegis, ett piller för illamående.

Kylie Jenner tjänar nära 9 miljoner kronor för ett sponsrat inlägg på sitt Instagramkonto. Hennes popularitet verkar inte ha något slut. Bara för några dagar sedan fick Kylie pryda Forbes framsida som en av få kvinnor som själv tjänat ihop en miljard dollar.

Här kan du läsa mer om hur mycket Kim och Kylie tjänar på Instagram.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Adobe lanserar ny AI-funktion för nästa generations sökannonsering