Keymetrics

Här är veckans hetaste nyheter

Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev så får du varje fredag veckans hetaste nyheter, som du kan se i den här artikeln. Att prenumerera är helt gratis och du gör det i högra kolumnen.

Du kan även klicka här för att börja prenumerera.

Här är verktygen du behöver för att komma högst upp på Google

Att ha din sajt högst upp på Google när en person söker efter ett varumärke, tjänst eller pryl är superviktigt. Så pass viktigt att det finns en hel bransch som jobbar varje dag på att bemästra Google och alla andra sökmotorer. Dagensanalys.se kommer att skriva mer om Sök och möjligheterna som det området har inom digital marknadsföring. Så häng med!
Läs hela artikeln

3 anledningar till varför du ska använda nativeannonser

Nativeannonsering har blivit allt större den senaste tiden. Om du ännu inte har hakat på trenden så kommer här tre anledningar till varför just du kan tjäna på nativeannonsering.
Läs hela artikeln

Alarmsiffror: Hälften av Sveriges ungdomar utsatta för nätmobbning

Mer än två femtedelar av landets 12 till 17-åringar uppger att de någon gång utsatts för mobbning eller elakheter på nätet. Sju av tio känner samtidigt någon som blivit utsatt för nätmobbning.
Läs hela artikeln

Gratis musik till dina videoprojekt

Behöver du musik till ditt videoprojekt, men vill inte råka använda musik som skyddas av copyright-låtar? Då är du inte ensam! Därför har AdWeek satt ihop en lista med 10 sajter där du kan hitta gratis musik.
Läs hela artikeln

Tre saker att göra på kontoret i sommar

Sitter du där själv i hela kontorslandskapet? Har du tråkigt? Här är då tre saker du kan hyssa med.
Läs hela artikeln

KFC skapar reklamfilm med fotbollsspelaren Neymars dykningar

I matchen mellan Brasilien och Mexiko gjorde brasilianska fotbollsspelaren en episk dykning, som nu KFC gjort en reklamfilm på. Måste ses!
Läs hela artikeln

Här är Microsoft Surface Go

För att bättre konkurrera med iPad och Macbook har Microsoft lanserat Surface Go. I den här reklamfilmen får du se den nya enheten från Microsoft.
Läs hela artikeln

Nu kommer reklam som automatiskt anpassas för linjär-tv

I programmatiska annonsköp har möjligheterna att automatiskt anpassa reklamen efter såväl kontext som mottagare varit en självklarhet sedan start. Nu startar brittiska Channel 4 ett projekt där reklamspottar automatiskt ska anpassas efter innehållet i tv-programmen med hjälp av AI. Målet är att öka annonsernas effektivitet.
Läs hela artikeln

Engelska fans stormade IKEA efter vinsten mot Sverige

Efter vinsten mot Sverige vällde det in engelska fans på IKEA. Men svenska möbeljätten var inte sen att hänga på med erbjudanden och gratulera England till vinsten.
Läs hela artikeln

Här är alla nya mätpartners till Google

Yes, Google har ännu en gång öppnat sina låsta dörrar till en handfull tredjepartsaktörer som nu ska kunna bistå annonsörer med sina mätningar.
Läs hela artikeln

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Bounce Rate
12 tips för lägre Bounce Rate och högre försäljning