Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Gratis musik till dina videoprojekt

Behöver du musik till ditt videoprojekt, men vill inte råka använda musik som skyddas av copyright-låtar? Då är du inte ensam! Därför har AdWeek satt ihop en lista med 10 sajter där du kan hitta gratis musik.

Att få tag på musik som passar med såväl det visuella som det emotionella intrycket du vill förmedla med din video kan vara svårt. Du vill ju inte att din video ska anmälas för brott mot copyright-lagarna. Men det kan vara svårt att hitta musik som är ok att använda, till och med Spotify har ju haft bekymmer med just detta. Till din hjälp har därför tidningen Adweek satt ihop en lista över tio sajter där du kan hitta musik som du får använda utan att bryta mot lagar eller behöva betala royalty.

Hela listan hittar du här!

Skribent - personal och organisationsexpert

Dagensanalys

Mattias är psykolog som brinner för emotionell intelligens och personlig utveckling. Han arbetar till vardags med utveckling av ledare och medarbetare samt att se till att organisationer har rätt person på rätt plats.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>