Keymetrics

Google ändrar URL till Analytics

Varför alltid dessa ändringar Google? Jag som är så van att skriva google.com/analytics måste nu tänka nytt efter att Google ändrat URL:en till Analytics.

Nya URL:en till Analytics är analytics.google.com/analytics. Om du skriver google.com/analytics hamnar du på Googles nya Marketing Platform där man vill berätta om hur fantastiskt det är att använda Google för att marknadsföra och analysera dina tjänster.

Så ni fick mina besök till er nya Marketing Platform, när jag försökte tappert komma in på Analytics, men nu är jag ju bara irriterad.

 

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Digitala fingeravtryck blockeras i Firefox