Keymetrics

Facebook testar AR-annonser i nyhetsflödet

Facebook håller på och testar augmented-reality-annonser i sitt nyhetsflöde. Så att du exempelvis kan få med ditt ansikte i spelet Candy Crush eller testa solglasögon med hjälp av mobilen innan du köper.

Annonserna som ser ut som vanligt men det finns en liten ruta där det står ”Prova produkten” eller ”Tap to try it on” och då kan du med din mobilkamera få prova på produkten.

Varumärken som testar inkluderar Michael Kors, Bobbi Brown, Pottery Barn, Wayfair och King.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Paula Backman
Paula Backman har utsetts till CMO för Paulig Group