Keymetrics

Christine Removille blir global vd för Carat

Christine Removille lämnar Accenture för att bli global vd för Carat.

Hon ersätter Will Swayne som kliver tillbaka för att jobba med stora kunder.

Christine Removille har jobbat på Accenture senaste 20 åren. Hon var bland annat med och lanserade Accenture Interactive i Europa och var även vd för Accenture Europe, Latin America och Africa, dvs EMEA.

“I am thrilled to become part of Dentsu Aegis Network to lead the next wave of transformation with Carat. My decision to join Dentsu Aegis Network was driven by their unique people-based data platform, the integrated operating model and completeness of marketing services. It is an exciting time and consulting talents combining business acumen, analytics and technology will add value in the agency landscape,” kommenterar hon sin nya roll.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Två av Sveriges vassaste inom Microsoft Business Applications finns nu hos CRM-Konsulterna