Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Bonnier köper Dagens Media och slår ihop branschtidningen med Resumé

Jo, det du läser är inget aprilskämt. Bonnier Business Media har förvärvat samtliga aktier i Dagens Media från Alma Talent.

Även Medievärlden ingår i affären som tidigare förvärvades av Dagens Media.

För Bonnier Business Media är det en del av strategin att köpa upp medier där man är verksam.

Mathias Kallio, tidigare jobbade på Dagens Media, som är affärsansvarig på Resumé säger följande till Resumé ”Tillsammans med gänget på Dagens Media och Medievärlden ska vi vidareutveckla och renodla våra produkter så att vi ger läsare, besökare och annonsörer bästa möjliga produktutbud.”

”Det känns fantastiskt roligt. Både Resumé, Dagens Media och Medievärlden har otroligt duktiga och engagerade medarbetare. Jag ser fram emot de många möjligheter som öppnas när vi nu kan sitta under samma tak. Tillsammans kommer vi att kunna leverera en ännu vassare branschjournalistik och det är något som behövs i den snabbt föränderliga och komplexa värld som våra kunder befinner sig i,” säger Fredrik Svedjetun, chefredaktör på Resumé till Resumé.

Dagensanalys.se står ensam kvar på marknaden med Bonnier.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>