Keymetrics

Anna Eriksson blir ansvarig för Digg

Anna Eriksson har fått jobbet som generaldirektör för nya digitaliseringsmyndigheten, som förkortas Digg.

Myndigheten ligger i Sundsvall och ska påbörja sin verksamhet den 1 september i år. Uppdraget är att samordna och stötta den förvaltningsgemensamma digitaliseringen, ansvara för den förvaltningsgemensamma digitala infrastrukturen, bistå regeringen med underlag för utvecklingen av digitalisering av offentlig förvaltning och att följa och analysera utvecklingen.

Anna Eriksson kommer från Lantmäteriet där hon hade ansvar för strategisk verksamhetsutveckling.

Foto: Katinka Igelberg
Bildkälla: Lantmäteriet

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Ny vd för Swedish Content Agencies