Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Samarbetet mellan Google och Salesforce gör det möjligt för annonsörer att bli effektiva

Google har nu gjort det möjligt för varumärken att nå ut till sina målgrupper med hjälp av jätte-crm-systemet Salesforce. Samarbetet är en klar boost för båda företag.

Med bara ett klick kan du nu slå ihop Googles targeting med Salesforce CRM-trolleri. Kombinationen gör det möjligt att bli “more effective” och personanpassa kampanjer.

Det är med konsumentdata från Google Analytics 360 som nu kan kombineras med data från Salesforce. Allt slås samman i Salesforce Marketing Cloud, vilket gör det möjligt att analysera cross-channel på ett och samma ställe och skräddarsy nya kampanjattacker.

Ticketmaster testar just nu upplägget tillsammans med Google och Salesforce.

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>