Keymetrics

Vårt digitala hem med i SVT – framtiden redan idag

Jag har under flera månader bevakat det digitala hemmet och samtidigt byggt mitt eget smartahem. För ett par veckor sedan blev jag intervjuad av SVT om hur det är att leva med en Alexa.

På besök hemma hos mig och min fru Johanna får tittarna träffa Alexa. Det blev ett intressant möte med samtal om framtiden, säkerhet och vad man faktiskt har sin digitala assistent till. Det känns lite som framtiden, fast framtiden fungerar redan idag.

Här kan du se hela avsnittet (4 min)

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Publicis Groupe skojar till det dagarna innan jul