Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Företag inom kontextuell video lanserar i Sverige

Företaget video intelligence (vi) som jobbar med kontextuellt matchade videos för mediehus och annonsörer drar igång sin verksamhet i Sverige.

Genom att använda maskininlärning blir det möjligt att erbjuda relevant videoinnehåll som ökar tiden som besökare spenderar med 33 procent, skriver video intelligence. 

“Mediehus i Sverige kämpar för att möta det ökade behovet av videoinehåll till sina sajter,” säger Niclas Gillqvist på vi. ”Befintliga leverantörer av videoinnehåll saknar förmågan att erbjuda kontextuellt relevanta videos. Det finns en stor efterfrågan från annonsörer för den här typen av innehåll som ligger i läsarnas flöden.”

I Sverige har IDG redan hoppat på lösningen för Macworld, M3 och Studio och visar besökaren kontextuella videoklipp från innehållspartners som FYI News, Wochit och Bloomberg.

Som en del av fokuset på Sverige och Norden har företaget utsett Niclas Gillqvist som affärsutvecklingschef.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>