Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Sajterna som fortsätter att lista sina siffror på Ocast

Om du vill visa upp dina egenpåhittade räckvidd ska du kontakta Ocast. Där kan du nämligen ha en räckvidd på över 19 miljoner, i vårt land som har 10 miljoner invånare. Och medierna som listar sig där skäms inte för att dra till med lite extra om det ser bättre ut.

Läs också: Det här gäller när du ska redovisa dina onlinesiffror

Läs också: Dagens Media slår ihop sina siffror samtidigt som de jagar ‘sanningen’ från Blondinbella

Här är några sajter som tar i så det ryker:
(Räckvidd per månad)

Expressen 19,12 miljoner
Dagens Nyheter 8,82 miljoner
Hemnet 7,15 miljoner
Synonymer.se 3,29 miljoner
Aller Media 19,96 miljoner
Egmont Publishing 6,78 miljoner
Bonnier Business Media 1,9 miljoner

Om du vill se fler sajter, varumärken, influencers och andra hoppfulla så ska du klicka här.

 

Timo Koskinen

Dagensanalys

Mina artiklar baseras på min egna åsikter och reflekterar inte alltid Dagensanalys.se. Jag svarar för mina egna åsikter i mina artiklar.

Jag gillar media, analys och att tycka om det som är rätt och fel. Det är viktigt att man vill tycka om saker, tycker jag. Maila gärna mig om du vill bolla tankar och idéer.

Jag har jobbat länge inom media som både köpare och säljare. Jag tycker annonser är bra och att adblockers är dåliga. Internet är framtiden och allt analogt kan packa ihop och lägga ned.

4 Kommentarer

Hej, det var ett mindre ”beräkningsfel” i Ocast som numera är åtgärdat. De flesta människor i branschen som har någorlunda koll på siffror förstår givetvis att man inte kan multiplicera på det vis du uppger i artikeln. För övrigt finns annan matnyttig information av ta del av i Ocast för våra och andra medier.

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>