Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Richard Tornblad blir produktchef på SvD

SvD förstärker sin utvecklingsorganisation och Richard Tornblad får tjänsten som ny produktchef.

Richard kommer närmast från en tjänst som Senior Project Manager på Schibsted Media Products & Technology och han tar också plats i SvD:s nya ledningsgrupp.

– Jag är väldigt exalterad över att få chansen att arbeta med den fantastiska produkten SvD. Jag hoppas kunna bidra med mina kunskaper inom produktutveckling som jag arbetat med i sex år på Aftonbladet och inom Schibsted centralt, säger Richard Tornbald och fortsätter:

Richard ledde bland annat Aftonbladets resa till att bli Sveriges främsta största mobila nyhetstjänst och han har också förflutet på utbildningsföretaget Hyper Island.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>