Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Missa inte onsdagens paneldebatt!

Undersökninsbranschen utvecklas snabbt och med det är det värt att diskutera vilka metoder och arbetssätt som fungerar bäst. Nu på onsdag den 16 maj kl. 15-16 bjuder därför SMIF in till en paneldebatt om paneler och incentives. Medverkar gör experter från Cint, Norstat och Nepa och eventet är öppet för alla.

• Hur gör man för att bygga en panel med aktiva och engagerade respondenter?
• Ska man använda sig av belöningar/incentives till respondenterna eller inte?
• Om man använder incentives, vilka fungerar då bäst i vilka sammanhang?

Dessa och många fler frågor hoppas vi kunna besvara, eller i alla fall belysa, i nästa paneldebatt som sker onsdag den 16/5 kl. 15-16 på Berghs School of Communication (Sveavägen 34).

Vill du vara med på plats behöver du anmäla dig här!
Du kan annars följa debatten på SMIFs Facebooksida där du även hittar tidigare debatter i serien om Framtidens Research.

Varmt välkommen önskar SMIF!

Skribent - personal och organisationsexpert

Dagensanalys

Mattias är psykolog som brinner för emotionell intelligens och personlig utveckling. Han arbetar till vardags med utveckling av ledare och medarbetare samt att se till att organisationer har rätt person på rätt plats.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>