Keymetrics

Om du ännu inte hört Googles superverkliga Assistant prata så måste du bara göra det nu

Google har visat sin absolut senaste skapelse – en assistent som låter helt mänsklig. Den är så freakigt bra att de numera måste varna lyssnaren att det är en maskin som pratar och inte en person.

I framtiden ska du kunna säga till Google att du vill exempelvis boka en restaurang i närheten för fyra personer. Google kollar om alla i ditt sällskap har tid på fredag kl 19 och söker efter en restaurang i närheten. Sen ringer Google Assistant för att genomföra bokningen med restaurangen och lägger in bokningen i sällskapets kalendrar. Done deal.

Lyssna på hela klippet.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!