Keymetrics

Nu kan lärare och elever bli ännu mer kreativa med Creative Cloud

Adobe sänker priset på Creative Cloud för studenter och lärare

Nu sänker Adobe priset på Creative Cloud-licenser för studerande och lärare. Skolor eller andra utbildningsinstitutioner som köper minst 500 licenser betalar från och med nu 43 kronor per år och användare för hela produktsviten, som innehåller verktyg som Photoshop och Premiere Pro.

Adobe har som ambition att stödja kreativ problemlösning i lärandesammanhang över hela världen. Därför sänker företaget nu priset på Creative Cloud-licenser för studerande och lärare. Creative Cloud finns tillgängligt både för dator och mobil och innehåller några av världens mest använda program för kreativitet, som Photoshop, Illustrator och Premiere.

Priset för licenser för 500 användare är 21 524 kronor (2.495 dollar) om året, vilket motsvarar ungefär 43 kronor per licens.

Läs om Adobe Creative Cloud för utbildningar här.

Den 1 april 2020 släckte vi lampan här på Dagens Analys.

RELATERADE NYHEER
Här är medierna som visar fejksiffror på Ocast