Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Norstat rekryterar YouGovs förre VD Erik Tageson som ny sälj- och marknadschef för Sverige

Undersökningsföretaget Norstat meddelar att man rekryterat YouGovs förre VD Erik Tageson.

Tageson börjar på företaget nu i maj, och kommer ta rollen som sälj- och marknadschef för den svenska marknaden. Rekryteringen är ett led i Norstats tillväxtstrategi, och Tagesons erfarenhet av framför allt online-undersökningar är ett välkommet tillskott.

Tageson har över 20 års erfarenhet av undersökningsbranschen, och har bland annat arbetat som seniorkonsult, försäljningschef och nu senast som Sverigechef för YouGov. VD-posten innehade han i 8 år, och dessförinnan har han varit tio år på YouGov.

”Vi är glada över att ha lyckats rekrytera Erik” säger Henrik Åquist, VD för Norstat i Sverige. ”Han tillför en gedigen kunskap och erfarenhet från undersökningsbranschen tillika ett djupt metodkunnande, speciellt inom online. Erik kommer att vara en nyckelperson när vi flyttar fram våra positioner på marknaden”. Tageson själv hoppas att han kan bidra med sina erfarenheter och sitt kommersiella fokus för att driva Norstats fortsatta utveckling på den svenska marknaden.

Skribent - personal och organisationsexpert

Dagensanalys

Mattias är psykolog som brinner för emotionell intelligens och personlig utveckling. Han arbetar till vardags med utveckling av ledare och medarbetare samt att se till att organisationer har rätt person på rätt plats.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>