Keymetrics

Jusek rekryterar ny chef från Unionen

Foto: Press

Akademikerförbundet Jusek har anställt Karin Nordin som biträdande marknadschef. Hon kommer närmast från tjänsten som ansvarig för marknad- och produktutveckling på Unionen chef.

Jusek har högst anseende bland fackförbunden och jag ser mycket fram emot att få vara med och ta förbundet till nya höjder. Jusek är ett förbund som tar sina medlemmar och deras frågor på största allvar. Det är en organisation jag ser fram emot att få presentera för ännu fler under den tillväxtresa som de redan påbörjat, säger Karin Nordin.

I sin nya roll kommer Karin Nordin framförallt att fokusera på Juseks chefsmedlemmar. Bland annat kommer hon att arbeta med Juseks ledarprogram, den digitala chefsskolan och andra förmåner i Juseks chefserbjudande.

– Förutom arbetet med chefsmedlemskapet kommer jag även att bidra till utveckling av varumärket Jusek. Image och digital konvertering kommer att ligga som grund för att vi ska nå 100 000 medlemmar 2020. Jusek ska vara ett premiumvarumärke som skapar stolthet, säger Karin.

– Karin kommer att bli en stor tillgång för Jusek. Vi är ett växande förbund med en otroligt spännande utveckling. Framöver kommer arbetet med att utveckla Juseks chefserbjudande att vara en viktig pusselbit, säger Elsa Saboonchi, chef för Marknad och kommunikation på Jusek.

Den 1 april 2020 släckte vi lampan här på Dagens Analys.

RELATERADE NYHEER
Krister Karjalainen tar över som vd för Sveriges Mediebyråer