Keymetrics
Foto: Press

Frida Fahrman flyttar sin blogg till ELLE Decoration

Frida kommer närmast från Mama där hon varit influencer och skönhetsredaktör under flera år, och hon är även känd som en stor modeprofil. Hon kommer fortsätta ha en lifestyle-inriktning på sin blogg men kommer framöver lägga ett ännu större fokus på inredning.

Det här känns som en naturlig och perfekt utmaning för mig eftersom jag är väldigt design- och inredningsintresserad. Det märker jag att mina läsare också är, så det ska bli kul att få ta med dem på en ny resa tillsammans, säger Frida Fahrman.

Utöver jobbet som influencer har Frida en bakgrund som chef för webb-tv på Metro, programledare och moderedaktör på Kanal 5, modeexpert i TV4:s Nyhetsmorgon och programledare i radio. Hon tar även uppdrag som föreläsare och konferencier. Frida har nyligen flyttat till hus tillsammans med sin blivande man och sina två små barn och från och med den 1 juni kommer läsarna kunna ta del av hennes inredningstips, renoveringsprojekt, inspirerande outfits, härliga resor, familjemys och händelserika vardag på elledecoration.se.

Den 1 april 2020 släckte vi lampan här på Dagens Analys.

RELATERADE NYHEER
Jensen är ny VD på Adform