Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

En kunglig kampanj med SodaStream

I samband med det kungliga bröllopet i Storbritannien har SodaStream specialdesignat flaskor klädda i kungliga minihattar.

Flaskorna auktioneras nu ut på royalsodastream.com. Samtliga intäkter går till Surfers Against Sewage som arbetar för att minska plastföroreningar.

Flaskorna bär minihattar som är 100 procent återvinningsbara och skapade genom 3D-printing. Samtliga fem hattar är inspirerade av ikoniska huvudbonader som kvinnliga kungligheter tidigare burit.

Istället för bröllopsgåvor önskar brudparet donationer till väl utvalda välgörenhetsorganisationer, varav Surfers Against Sewage är en av dem.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>