Keymetrics

Effektiv kommunikation med text

Vi heter Karlssons Textbyrå och erbjuder texter till er så att ni kan nå ut i bruset. Här kan du läsa mer om vad vi kan göra för ert företag när ni behöver en text.

Vi skriver pressmeddelanden:
När ni för första gången ska berätta om er nya tjänst måste det kännas rätt. Vi ser till att journalisten som får texten kan använda den på en gång utan att behöva omarbeta innehållet. Det här är vi riktigt bra på.

Vi skriver blogginlägg:
Lite enklare och skönare texter som läsaren kan ta till sig på er webb. Vi tillämpar hiss-testet.

Vi skriver innehåll till hemsidor:
Allt från produktbeskrivningar till om-oss-sidor. Rakt på sak och inga krusiduller.

Vi gör artiklar av rapporter:
Vi bearbetar svårlästa rapporter så att de blir lätta att ta till sig i artikelform. Visst är det bättre med en bra summering.

Vi översätter från engelska till svenska och tvärtom:
Eftersom vi är tvåspråkiga och har engelsktalande skribenter i vårt nätverk producerar vi texter på riktig engelska (inte svengelska).

Vi skriver enkelt och tydligt:
Vi skriver gärna produktbeskrivningar, tjänstebeskrivningar och mer. Vi är speciellt duktiga på att skriva texter som alla kan ta till sig, oavsett om man är insatt i ämnet eller inte.

Kontakta oss gärna genom att besöka vår hemsida eller skicka epost.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Testar funktion att publicera Stories på båda plattformar