Vem skickar sms idag?

ReportLinker visar att vi har nya mobilvanor. Vi flyttar våra konversationer till gratis chat-appar i stället för traditionella sms-textmeddelanden.

I Storbritannien har de genomsnittliga månatliga hushållsutgifterna för mobiltelefontjänster minskat med nästan 3 procent i år och förväntas fortsätta att minska till 2020. Samtidigt har även textmeddelandena minskat, eftersom användarna använder chattprogram som WhatsApp.

ReportLinker tror även att traditionella fasta telefoner snart kommer vara utrotade.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Lika många lyssnar på Sommar i P1 som läser DI.se