Keymetrics

Beställ din omvärldsbevakning här

Att hålla sig uppdaterad och ha koll på allt som skrivs är en omöjlighet. Inte ens när du läser Dagens Analys kan du få reda på allt som skrivs om exempelvis ditt företag eller områden som påverkar din verksamhet. Därför erbjuder vi nu tjänsten omvärldsbevakning som ser till at du får stenkoll.

Omvärldsbevakningen levereras direkt till din mail i ett tydligt och lätt delbart format så andra på företaget också kan se vad som händer. Vi kan leverera rapporter antingen dagligen eller veckovis, vilket som passar dig bäst.

Intresserad?

Här kan du läsa mer om tjänsten.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Mobilsurfandet har fördubblats sedan förra året – äldre står för störst ökning