Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Här kan du se alla appar som du är inloggad på när du använder Facebook

Inte visste jag att Airbnb, Meetup och någon annan app var inloggad på min Facebook hela tiden. Tur att Facebook släppt en ny inställning som gör att jag kan logga ut och ta bort alla appar jag ändå inte använder på Facebook.

Om du går till Inställningar – Appar (se i menyn till vänster) så får du se alla appar som delar din data och håller koll på dig på Facebook.

Du enkelt markerar alla appar du vill lämna och opta-ut från sen klickar du bara på ta bort.

Sen är du återigen fri från snokande tredjepartsappar.

Timo Koskinen

Dagensanalys

Mina artiklar baseras på min egna åsikter och reflekterar inte alltid Dagensanalys.se. Jag svarar för mina egna åsikter i mina artiklar.

Jag gillar media, analys och att tycka om det som är rätt och fel. Det är viktigt att man vill tycka om saker, tycker jag. Maila gärna mig om du vill bolla tankar och idéer.

Jag har jobbat länge inom media som både köpare och säljare. Jag tycker annonser är bra och att adblockers är dåliga. Internet är framtiden och allt analogt kan packa ihop och lägga ned.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>