Keymetrics

Facebook visar upp mer information om nyheter

Facebook fortsätter utveckla nya sätt att bekämpa Fake News och ger nu användare ytterligare information så att de känner sig tryggare när de läser nyhetsartiklar.

För ett år sedan introducerade Facebook en informationsknapp som placerades bredvid nyhetsartiklar och gav information om artikeln och utgivaren.  Nu uppdateras denna tjänst vilket ger användare ännu mer information, såsom liknande artiklar från samma utgivare samt vart och hur många gånger den har delats av vänner.

Facebook berättar att den nya uppdateringen kommer vara tillgänglig för sina användare i USA men hoppas på att kunna lansera globalt inom en snar framtid.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Nu kan du annonsera i Apples pushnotiser