Keymetrics

Bli kändis på Instagram och dubbla dina likes för 65 kronor i månaden

En ”Instagram Booster” kostar ungefär 65 kronor i månaden. Då kan du dubbla antalet ”likes” på Instagram inom några minuter, men du riskerar att få tvivelaktiga kommentarer och anhängare på Instagram, eller att ditt konto blir avstängt.

Instagrambots har länge varit en del för bilddelning. 2014 tog de bort ungefär 10 miljoner bots på Instagram, vilket skapade panik. Justin Bieber förlorade nästan 15 procent av sina likes – över 3,5 miljoner av hans 20 miljoner anhängare.

Det finns två populära tjänster RoboLike.com och BestInstaLikes.com som båda erbjuder en fyra dagars test, innan du börjar betala för tjänsterna. BestInstaLikes.com kostar 9 dollar per vecka och robolike.com kostar 7,77 dollar per månad.

Business Insider i Sydafrika testade detta på ett konto med 977 följare på Instagram. Tio minuter efter att de hade registrerat en ”Instagram Booster” fördubblades några av de inlägg med antal som gillar, och i vissa fall tredubblades antalet.

De flesta ”gillar” kom från ”privata” konton eller konton med beskrivningar i mandarin som hade få anhängare men följde hundratals andra konton, någon timme efter registrering kom några sådana Instagram-inlägg.

Den stora baksidan med en ”Instagram Booster” är att medan antalet som ”gillar” ökar, kom det inga nya följare och engagemanget var dåligt. Kontot blev dock inte avstängt och tjänsterna verkade fungera som utlovat.

Vill du veta mer kan du läsa artikeln här

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Domänen Amazon.se verkar ha sålts för 6 miljoner kr av en kvinna i Sverige