Keymetrics

Twitter kör live steaming med Formula E

Twitter har tagit ytterligare ett steg mot att etablera sig på videostreamingsmarknaden efter en överenskommelse med Formel E för live stream-sändningar av tävlingar i Japan.

Partnerskapet kommer att köra kick-off med live stream i Mexiko City E-Prix den 3 mars via den officiella Formel E Twitter-kanalen, som visar klipp från tidigare E-Prix.

Jinichiro Takata, ansvarig för partnerskapschef på Twitter i Japan, har kommenterat samarbetet:

”Vi är stolta över att samarbeta med i Formel E så att alla fans i Japan kan se alla tävlingar live i realtid via Twitter.”

Ali Russell, direktör för media och affärsutveckling på Formel E:

”Detta samarbete med Twitter är ett första för serien och ett område vi kommer att expandera i framtiden. Många följer Formel E i Japan , särskilt med kända namn som Takuma Sato och Kamui Kobayashi bakom ratten – samt att Nissan är med nästa säsong.

”Japan är en viktig marknad för serien och nu kommer inte fansen missa ett ögonblick av ABB FIA Formula E Championship.”

Formel E landade även en ”historisk” titelsponsor förra månaden i form av ABB.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Travis Scott Fornite
Över 12 miljoner tittade på Travis Scott konsert i spelet Fortnite