Keymetrics

Salesforce och Google Analytics 360 kan nu prata med varandra

Nu finns en första integration av Salesforce Sales Cloud och Marketing Cloud till Google Analytics 360.

Numera kan Salesforce Sales Cloud och Salesforce Marketing Cloud dataunderlag sömlöst kopplas till Analytics 360 för att exempelvis redovisa försäljningssiffror, olika typer av marknadsföringsunderlag och reklamköpsunderlag, skriver MKSE.

Integrationen ger stöd för:

Sales pipeline data från Sales Cloud (leads, opportunities)
Se ett leads värde med inkluderade uppgifter om spenderade pengar

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Google Core Update rullas nu ut