Keymetrics

Podden: Så här använder du Facebook Audience Insights

Att vara på Facebook är idag ett måste om man jobbar med digital marknadsföring. Men vem annonserar på Facebook och hur använder man egentligen verktyget Audience Insights? Det och annat diskuterar vi i dagens podcast.

Om du jobbar med digital marknadsföring ska du ju ha stenkoll på hur man annonserar på Facebook. Men det är inte alla som har stenkoll och det finns säkert många därute som har frågor om hur allt fungerar.

I dagens podd ställer Mikael frågor till Jesper om hur Facebook annonsering fungerar och vad man kan göra med Audience Insights.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Fotograf: Fredrik Stål
“Det är inte längre en konkurrensfördel att skapa innehåll”