Nu ska du lägga upp dina att-göra-listor på Facebook

Facebooks senaste funktion gör det möjligt att lägga upp att-göra-listor. Som längre status-uppdateringar där du kan skryta om hur du handlar, går till gymmet, hämtar barnen, fixar tvätten, målar om i köket och skriver en bok – allt på samma dag.

Funktionen som kallas för “listor” rullar ut idag till alla användare. Vad det handlar om är att fylla Facebook med mer information om dig själv och din omgivning. Du kan till och med ha olika bakgrundsfärger på dina listor och fylla dem med emojis.

För tillfället är det bara Android-användare som kan använda listor. Inom kort blir funktionen tillgänglig för iOS-användare också.

Listor syns som ett alternativ när du klickar på “Vad gör du just nu?” och när du klickar på “Lägg till i inlägget”.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
PewDiePie på väg att puttas ned från tronen