Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Nu ska du lägga upp dina att-göra-listor på Facebook

Facebooks senaste funktion gör det möjligt att lägga upp att-göra-listor. Som längre status-uppdateringar där du kan skryta om hur du handlar, går till gymmet, hämtar barnen, fixar tvätten, målar om i köket och skriver en bok – allt på samma dag.

Funktionen som kallas för ”listor” rullar ut idag till alla användare. Vad det handlar om är att fylla Facebook med mer information om dig själv och din omgivning. Du kan till och med ha olika bakgrundsfärger på dina listor och fylla dem med emojis.

För tillfället är det bara Android-användare som kan använda listor. Inom kort blir funktionen tillgänglig för iOS-användare också.

Listor syns som ett alternativ när du klickar på ”Vad gör du just nu?” och när du klickar på ”Lägg till i inlägget”.

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>