Keymetrics

Twitter introducerar Bookmarks – så du kan spara och dela tweets

Bookmarks gör det lättare att både spara och dela innehåll på Twitter.

Allt från artiklar till trådar med Tweets, videos och bilder – din timeline på Twitter är fullspäckad med innehåll som du inte alltid har tid att helt och hållet utforska direkt.

Idag introducerar Twitter Bookmarks, ett nytt sätt att spara Tweets som man sedan enkelt kan hitta igen för att utforska vidare eller dela. Tillsammans med dagens uppdatering kommer även en ny dela-ikon i varje Tweet som samlar alla delningsfunktioner på ett ställe och gör det lättare att spara och dela publikt eller privat – antingen direkt eller senare.

För att spara en Tweet via Bookmarks klickar man på dela-ikonen och väljer “Add Tweet to Bookmarks”. För att hitta den igen klickar man på ”Bookmarks” från menyn under sin profil. Man kan när som helst ta bort Tweets från sina Bookmarks och det är endast du själv som kan se vilka Tweets som lagts till.

Bookmarks hjälper dig att inte gå miste om det bästa innehållet på Twitter. Du kan spara en Tweet med en live-video, en intressant tråd med Tweets eller en artikel för att ta del av eller dela senare. Vi är övertygade om att Twitters användare kommer hitta fler kreativa sätt att använda Bookmarks, de har en tendens att göra det.

Bookmarks finns nu tillgängligt globalt för Twitter på iOS och Android, Twitter Lite och mobile.twitter.com.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Min idé om contextual targeting dyker upp på nytt