Filmen om den tredje industriella revolutionen

The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy, som producerats av VICE  har släppts världen över. I filmen pratar man om att en tredje industriell revolution kommer äga rum.

Jeremy Rifkin, socialekonomisk teoretiker, argumenterar för att en tredje industriell revolution kommer äga rum genom att tre teknologier slås samman och konvergerar – nya kommunikationsverktyg, nya energikällor och nya transportmedel . På grund av klimathotet behöver förändringen ske snabbt. Förändringar av denna magnitud kräver också politisk vilja och ett ideologiskt skifte.

Se trailern här:

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Nu har till och med Tesla öppnat butik på Amazon